Новият шеф на СДВР е старши комисар Любомир Николов. Той е

...
Новият шеф на СДВР е старши комисар Любомир Николов. Той е
Коментари Харесай

Любомир Николов е новият шеф на СДВР

Новият началник на Столична дирекция на вътрешните работи е старши комисар Любомир Николов. Той е бил показан на сътрудниците си през днешния ден. Още в събота bTV първи оповестиха за това.

Самият той до този миг бе зам.-шеф на ГДБОП. Сега Любомир Николов заема поста на Калоян Милтенов, който подаде оставка преди дни.

Калоян Милтенов подаде документи преди два дни за напусне на поста

Любомир Николов приключва висшето си обучение в УНСС, компетентност " Икономика на търговията “ през 2002 година, а през 2018 година придобива магистърска степен по същата компетентност.

Работи в системата на Министерство на вътрешните работи от 2001 година Преминал е през всички оперативни равнища в системата – шпионин в бранш Икономическа полиция “-СДВР и в бранш „ Фалшификации “ в ГДБОП, шеф бранш и шеф отдел в ГДБОП. От юни 2021 година е заместител шеф на основната дирекция.

Той е без политическа или строителна кариера

От февруари до април 2023 година краткотрайно е преназначен на служба шеф на ОДМВР Хасково, след което още веднъж извършва длъжността заместник-директор на ГДБОП.

През годините неведнъж е награждаван с писмени похвали, оповестяване на признателност, групова и самостоятелна награди, както и с почетни знаци на Министерство на вътрешните работи III-та, II-ра и I степен от министъра на вътрешните работи.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР